,

Si të gjeni një punë në Kalkuta

Për të marrë një punë në Kalkuta, bëni kërkimin tuaj, rrjetëzojeni dhe aplikoni për punë në internet dhe personalisht. Mund të filloni me Naukri.com Apna. Të gjithë ata që duan të gjejnë punë në Kalkuta duhet të kërkojnë punë në Kalkuta. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Kalkuta. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Kalkuta.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Kalkuta. Qytetarët dhe banorët indianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Kalkuta pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Kalkuta.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Kalkuta

Ju mund të gjeni një punë në Kalkuta duke kërkuar në internet për mundësi pune në Kalkuta. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët indianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Kalkuta

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punonjës ndërtimi në Kalkuta" ose "Zyrtar i Shërbimeve Civile në Kolkata" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Kalkuta" ose "Infermiere në Kalkuta".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Kalkuta. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Punë në Google

Naukri.com

Me të vërtetë

Apna

Thjesht i punësuar

Vendosja India

Freejobalert.com

Shine.com

Punë India

Grupet në Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Kalkuta

Grupet në Facebook ju ndihmojë të lidheni me njerëzit për punë në Kalkuta. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Kalkuta. Mund të kërkoni më shumë.

PUNE NE KOLKATA

Punë në Kalkuta

Punë në Kalkuta

Punë dhe stil jetese në 24 Pargana – Kolkata Howrah Hooghly

Howrah, Kolkata Vende të lira pune dhe ide biznesi

Punë në Kolkata

Agjencitë e rekrutimit në Kalkuta

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjensi rekrutimi pranë Kalkutës" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Kalkuta, kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Kalkuta.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Kalkuta

Për të gjetur një punë në Kalkuta, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Kalkuta. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Kalkutës".

Ecni kudo në Kalkuta për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Kalkuta, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Kalkutës". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Gjithashtu, lexoni:

Si të gjeni një punë në Indi

Si të gjeni punë në Paris për indianët

Si të gjeni një punë në Pune? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Mumbai? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Kerala? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Delhi? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Sithamshu Manoj on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *