, ,

Si të gjeni një punë në Kuala Lumpur

Për të gjetur një punë në Kuala Lumpur, bëni kërkimin tuaj, rrjetëzojeni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me kora Maukerja. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Kuala Lumpur duhet të kërkojnë një punë në Kuala Lumpur. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Kuala Lumpur. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Kuala Lumpur.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Kuala Lumpur. Qytetarët dhe banorët e Malajzisë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Kuala Lumpur pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Kuala Lumpur.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Kuala Lumpur

Ju mund të gjeni një punë në Kuala Lumpur duke kërkuar në internet për mundësi pune në Kuala Lumpur. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët e Malajzisë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Kuala Lumpur

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punonjës ndërtimi në Kuala Lumpur" ose "Shofer transporti në Kuala Lumpur" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni për organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Kuala Lumpur" ose "Mall në Kuala Lumpur".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Kuala Lumpur. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Rruga e punës sipas kërkimit

kora

Maukerja

Karriera në Google

Me të vërtetë

Linkedin

Punët e mia të ardhshme

Dyqan pune

Me qira

Snaphunt

Jooble

Grabjobs

Telf.com

Mystarjob.com

Punë madhështore

Graduan

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Kuala Lumpur

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëz për punë në Kuala Lumpur. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Kuala Lumpur. Mund të kërkoni më shumë.

Vend i lire pune ne Malajzi

VEND E LIRE PUNË (Me kohë të plotë dhe të pjesshme) KL / SELANGOR

Punët më të mëdha në Freshgrad në Malajzi (Penang, Kuala Lumpur) Pjesë / Me kohë të plotë

Punësim në Kuala Lumpur

Vende të lira pune në Kuala Lumpur & Selangor

Agjenci rekrutimi në Kuala Lumpur

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Kuala Lumpur" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Kuala Lumpur, kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Kuala Lumpur.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Kuala Lumpur

Për të gjetur një punë në Kuala Lumpur, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Kuala Lumpur. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Kuala Lumpur".

Ecni kudo në Kuala Lumpur për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Kuala Lumpur, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Kuala Lumpur". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Gjithashtu, lexoni:

Si të gjeni një punë në Malajzi


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Muhamed Faiz Zulkeflee on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *