, ,

Si të gjeni një punë në Surat

Për të gjetur një punë në Surat, bëni kërkimin tuaj, rrjetëzohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me Naukri.com Shine.com. Të gjithë ata që duan të gjejnë punë në Surat duhet të kërkojnë punë në Surat. Mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Surat. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Surat.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Këtë mund ta bëni nga jashtë ose në Surat. Qytetarët dhe banorët indianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Surat pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Surat.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Surat

Ju mund të gjeni një punë në Surat duke kërkuar në internet për mundësi pune në Surat. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët indianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Surat

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punëtor ndërtimi në Surat" ose "CAD Drafter for Diamond in Surat" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Surat" ose "Mall in Surat".

Shumë faqe interneti për punë mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Surat. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Naukri.com

Freejobalert.com

Shine.com

Punë India

Job Hai

Thjesht i punësuar

Vendosja Indi

Apna

Me të vërtetë

Linkedin

Glassdoor

E gjeta

Herkey punë për të

me qira

Jooble

Grupet në Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Surat

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit në lidhje me punët në Surat. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Surat. Mund të kërkoni më shumë.

Të gjithë punëkërkuesit e Indisë-AIJS

Përditësimi i të gjitha punëve në Indi

Gjithë Grupi i Punës në Indi

Punë në HR në INDI

Përditësimet e punës në Surat

Punë në Indi

Agjenci rekrutimi në Surat

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Suratit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Surat, kërkoni në zonën tuaj për agjenci lokale rekrutimi. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Surat.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Surat

Për të gjetur një punë në Surat, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Surat. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Suratit".

Ecni kudo në Surat për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Surat, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun afër Suratit". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Lexo më shumë:

Si të gjeni një punë në Indi

Si të gjeni punë në Paris për indianët

Si të gjeni një punë në Pune? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Mumbai? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Kerala? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Delhi? Një udhëzues i shkurtër për të gjithë, të huaj apo indian

Si të gjeni një punë në Bangalore

Si të gjeni një punë në Ahmedabad

Si të gjeni një punë në Chennai

Si të gjeni një punë në Hyderabad

Si të gjeni një punë në Kalkuta


Burimet:  SimilarWeb 

Foto nga Soubhagya Maharana on Pexels.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *