,

Si të gjeni një punë në Liban

Për të gjetur një punë në Liban, mund të filloni me Bayt Akhtaboot. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Liban duhet të kërkojë një punë në Liban. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Liban. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Liban.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Liban. Qytetarët dhe banorët e Libanit nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Liban pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Liban.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Liban

Ju mund të gjeni një punë në Liban duke kërkuar në internet për mundësi pune në Liban. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët e Libanit nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Liban

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Inxhinier Civil" ose "Arkitekt në Beirut" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Mund të kërkoni gjithashtu organizata me vende pune, si "Menaxheri i Sigurisë" ose "Shtëpiatare në Tripoli".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Liban. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Bayt

Talenti i Gjirit

Akhtaboot

Daleel Madani

Punësoni libanez

jobs.com.lb

Punë për Libanin

Grupet në Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Liban

Grupet në Facebook ju ndihmojë të lidheni me njerëzit për punë në Liban. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Liban. Mund të kërkoni më shumë.

Karriera dhe punë në Liban

Karriera dhe punë në Liban

Farص عمل في لبنان

Farص عمل في لبنان

Mundësi pune libaneze

Punë në Liban Punë në Liban

Mundësi Pune në Liban – فرص عمل في لبنا

Farص عمل في لبنان

Agjenci rekrutimi në Liban

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Bejrutit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Ju mund të kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit nëse nuk jeni në Liban. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Liban.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Liban.

Për të gjetur një punë në Liban, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Liban. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja.

Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "Fabrika pranë Tripolit".

Ecni kudo për punë të mundshme në Liban

Nëse jeni diku në Liban, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Byblos". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Kërkoni për skema punësimi

Ju mund të aplikoni për një skemë punësimi ose një program mbështetës punësimi për t'ju ndihmuar të gjeni një punë. Këto programe mund të jenë lokale ose kombëtare. Ato mund të jenë të hapura vetëm për banorët meksikanë, por mund të jenë të disponueshme edhe për të huajt. Ju mund të kërkoni për "Skema e punësimit në Liban" ose "Programi i punësimit në Liban". Ju mund të kërkoni për skema punësimi në qeverinë tuaj vendore ose në ambasadën tuaj.


Burimet:  SimilarWeb 

Foto e kopertinës nga Ramy Kabalan on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *