,

Spitalet më të mira në Indi

Disa nga spitalet më të mira në Indi janë:

  • AIIMS,
  • CMC,
  • Spitalet Apollo,
  • Spitalet Fortis,
  • NIMHANS, dhe 
  • Spitali Memorial Tata.

Ka një numër të objekteve të kujdesit shëndetësor në Indi. Gjatë një periudhe kohore, ai është bërë një qendër globale mjekësore. Gjithashtu, një pacient mund të ketë qasje në objektet e kujdesit shëndetësor të klasit botëror me tarifa të përballueshme. Në fakt, të gjitha spitalet në të gjithë vendin kanë mjekë të kualifikuar. Me personel mjekësor dhe pajisjet më të mira. Gjithashtu, ato e ndihmojnë pacientin të bëhet i aftë dhe mirë me kujdesin më të mirë të mundshëm. Në këtë artikull, ne po japim një listë të spitalit më të mirë në Indi. 

Spitalet më të mira në Indi

Këto janë disa nga spitalet më të mira në Indi.

AIIMS

AIIMS - Spitali Top në Indi

Të gjitha Institutet e Shkencave Mjekësore të Indisë nuk janë vetëm një nga spitalet më të mira në Indi. Por, ka edhe infrastrukturën më të mirë. Me ambiente kërkimore për sëmundje të ndryshme. Jo vetëm që kanë ekip të mirë mjekësh. Por edhe një institucion kryesor i trajnimit të studentëve të mjekësisë. Pacientë nga e gjithë bota vijnë tani në Indi. Për të marrë trajtimin më të mirë në një nga këto spitale të njohura. 

Adresa: Ansari Nagar, Nju Delhi, Delhi 110029
I telefonit: 011 2658 8500

CMC

Spitalin CMC

Kolegji Mjekësor i Krishterë (CMC) ka degën kryesore në Tamil Nadu. I njohur për përsosmërinë e tij në praktikën mjekësore. Jo vetëm objektet më të mira të kujdesit shëndetësor. Por ato gjithashtu ofrojnë studimin dhe edukimin më të mirë. Spitali CMC është gjithashtu i njohur për ofrimin e kujdesit shëndetësor falas për ata që nuk janë në gjendje të marrin trajtim të shtrenjtë mjekësor.

Adresa: Rruga Ida Scudder, Vellore - 632004, Tamil Nadu, Indi
I telefonit: 0416-2281000, 3070000

Spitalet e Apollonit

Spitali Apollo

Apollo është një nga emrat më të respektuar në vend në fushën e kujdesit shëndetësor dhe shtrimit në spital. Ata ofrojnë pacientë me të gjitha shërbimet, përfshirë trajtimin, diagnozën, farmacinë dhe këshillimet. Gjithashtu, Apollo ka një zinxhir spitalor në të gjithë botën. 

Kontrolloni vendndodhjet e spitaleve Apollo në Google Maps, shihni më poshtë.

Spitalet Fortis

Spitalet Fortis

Fortis Hospitals' është një nga emrat e markave prestigjioze që ofron shërbime të shkëlqyera të kujdesit shëndetësor. Gjithashtu, jep trajtim të klasit botëror. Pasi kanë mjekë të kualifikuar, staf profesional dhe infrastrukturë të klasit të lartë. Tani, Fortis shtrin ofertat e saj në 11 vende të tjera në të gjithë globin. Gjithashtu, ajo ka shumë degë edhe në Indi. Më poshtë mund të gjeni vendndodhjet e spitalit Fortis. 

NIMHANS

instituti kombëtar i shëndetit mendor dhe shkencave neuro

NIMHANS do të thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit Mendor dhe Shkencave Neuro. Ajo ndodhet në Bangalore dhe është një nga pionierët në fushën e neuroshkencave. Gjithashtu, ofron trajtim si dhe kërkime dhe trajnime në këtë fushë. Më interesante është se ajo është e pajisur me një shëndet mendor në shtëpi, me ambientet më të mira në klasë.

Adresa: Rruga Hosur, Lakkasandra, Kopshti Wilson, Bengaluru, Karnataka 560029
I telefonit: 080 2699 5000

Spitali Përkujtimor Tata

Spitali Përkujtimor Tata

Spitali Tata Memorial, një institut qeveritar i specializuar në trajtimin e kancerit, konsiderohet si një nga spitalet më të mira të kancerit në vend. Ky spital është ngritur në vitin 1941 dhe i dedikohet luftimit të kësaj sëmundjeje vdekjeprurëse. Qëllimi i këtij spitali, i cili mbikëqyret nga Ministria e Shëndetësisë, është të bëjë më të përballueshëm trajtimin e kancerit.

Adresa: Dr. E Borges Road, Parel, Mumbai, Maharashtra 400012
I telefonit: 022 2417 7000

Si të gjeni një spital në Indi?

Kujdesi shëndetësor në Indi është falas dhe universal për të gjithë ata që jetojnë në Indi.

Për të gjetur një spital në Indi, mund të kërkoni në Google Maps ose çdo aplikacion harte që ju pëlqen. Shkrova "Spitalet në Indi" në Google Maps dhe më poshtë, tregoj rezultatin.


Burimi: Bel Indi

Imazhi i kopertinës është diku në Delhi, Indi. Foto nga Kunal Goswami on Unsplash

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *