,

Spitalet më të mira private në Hong Kong

Hong Kongu është një nga qytetet më të shëndetshme në botë. Shërbimet shëndetësore në qytet kanë ruajtur cilësinë e lartë. Jetëgjatësia në Hong Kong është më e larta në botë, e cila është rreth 85 vjet. Sistemi i kujdesit shëndetësor të Hong Kongut ka objekte të kujdesit shëndetësor publik dhe privat. Organizatat mjekësore të drejtuara nga qeveria në qytet janë pa kosto për të gjithë qytetarët. Por shumica e shërbimeve të kujdesit shëndetësor i përkasin organizatave private. Le të diskutojmë disa nga spitalet më të mira në Hong Kong.

Spitalet më të mira private në Hong Kong

Spitali Canossa (Caritas)

Spitali Canossa (Caritas)

Spitali Canossa është një privatisht drejtuar spitalin që u themelua në vitin 1929. Spitali ofron shërbime mjekësore për klasën e mesme që kërkon shërbime shëndetësore private. Është një spital i njohur katolik që synon të ruajë etikën mjekësore katolike. Ata ofrojnë t'u ofrojnë mikpritje pacientëve të tyre në frymën e Jezu Krishtit. Spitali promovon mirëqenien dhe ofron kujdes holistik. Stafi i Canossa ka bashkëpunuar gjithashtu me disa shoqata të pacientëve dhe ofrues të kujdesit shëndetësor. Spitali ofron trajtim cilësor për pacientët e tij. Ata aktualisht kanë më shumë se 150+ shtretër të gatshëm për të ofruar shërbime. 

1 Old Peak Rd, Nivelet e Mesme, Hong Kong

Hapuni orët 24

Kriteret e kostove të përgjithshme

+ 852 2522 2181

Spitali Evangjel

Spitali Evangjel

Spitali Evangel ndodhet në rrethin Kowloon të Hong Kongut. Spitali Evangel është një strukturë spitalore private. Ajo u krijua nga shoqëria ungjillore e krishterë kineze dhe amerikane. Ky spital është një institucion me bazë komunitare dhe jofitimprurëse. Spitali ishte në shërbim për 55 vitet e fundit. Dihet se është spitali më i mirë në fushën e kujdesit parësor të mjekësisë. Spitali ka për qëllim shërbime fetare që fokusohen në shërbimet fetare katolike. Spitali aktualisht ka mbi 60 shtretër në shërbim.

222 St Argyle St, Kowloon City, Hong Kong

8 paradite ⋅ 12 paradite

Kriteret e kostove të përgjithshme

+ 852 2711 5221

Spitali Gleneagles Hong Kong

Spitali Gleneagles Hong Kong

Spitali Gleneagles Hong Kong u përurua në mars 2017 dhe është më i riu në qytet. Ky spital është menaxhuar nga firma me bazë në Singapor dhe Hong Kong. Spitali synon t'i ofrojë shtetit shërbime shëndetësore cilësore. Spitali ka një njësi të specializuar të kujdesit kritik për të ofruar shërbime të zgjeruara. Ata gjithashtu kanë teatro unike të operacionit për të ofruar shërbime për operacione komplekse. Gleneagles Hong Kong ka bashkëpunuar gjithashtu me Universitetin e Hong Kongut. Spitali njihet edhe si partneri klinik i universitetit. 

1, Rruga Nam Fung, Wong Chuk Hang, Hong Kong

Hapuni orët 24

Kriteret e kostove të përgjithshme

+ 852 3153 9000

Spitali Baptist i Hong Kongut

Spitali Baptist i Hong Kongut

Spitali Baptist i Hong Kongut është spitali i parë privat i Hong Kongut, i themeluar në vitin 1963. Ai i përket Konventës Baptiste dhe është gjithashtu një spital i krishterë jofitimprurës. Spitali nuk ofron asnjë shërbim urgjence për pacientët. Objekti ka një kapacitet prej rreth 900 shtretërish, i cili ende ka 2200 punonjës. Spitali është një organizatë vetëfinancuese që ka edhe një kolegj Baptist.

222 Waterloo Rd, Kowloon Tong, Hong Kong

Hapuni orët 24

Kriteret e kostove të përgjithshme

+ 852 2339 8888

 

Spitali Grantham

kjo drejtohet nga Shoqata e Tuberkulozit, Gjoksit dhe Sëmundjeve të Zemrës në Hong Kong. Spitali ka një ambient që ofron shërbime të mjekësisë akute geriatrike dhe paliative. Gjithashtu ofron trajtim mjekësor gjithëpërfshirës për sëmundjet e zemrës dhe mushkërive të të rriturve. Përveç kësaj, Spitali bashkëpunon me organizata të tjera për të avancuar shëndetin e zemrës dhe gjoksit. Gjithashtu kryen projekte kërkimore krijuese për të bërë përparime në fushat e saj të ekspertizës.

 

Spitali Kowloon

Spitali është një ofrues me shumë specialitete i shërbimeve të kujdesit akut dhe afatgjatë. Ai krenohet me një nga qendrat më të mëdha të gjoksit të Hong Kongut. Është objekti kryesor mbështetës për pacientë të ndryshëm nga Spitali Queen Elizabeth. dhe Spitali i Bashkuar i Krishterë. Ishte një nga spitalet e para në Hong Kong që hapi një klinikë për keqpërdorimin e substancave. Ajo ishte gjithashtu ndër të parat që nisi programet e rehabilitimit pulmonar.

 

Qendra Mjekësore Caritas

Qendra është një spital i përgjithshëm akut i themeluar në vitin 1964. Ajo ofron një spektër të gjerë shërbimesh mjekësore rehabilituese dhe ambulatore akute. Ato pasqyrojnë nevojat e pacientëve të tyre. Shumë nga pacientët janë persona me të ardhura të ulëta, si dhe emigrantë të sapoardhur. Ata sigurohen në një mjedis me një ndalesë të njohur gjithashtu si "kujdes për një episod".

Spitali Nam Long, Hong Kong

HKACS, një organizatë jofitimprurëse, u themelua në vitin 1963. Ajo është e përkushtuar për të ndihmuar popullin e Hong Kongut. Ka qenë gjithmonë në krye të luftës kundër kancerit. Ata gjithashtu planifikojnë disa ngjarje për të rritur ndërgjegjësimin për sëmundjen. Ai jep fonde për edukimin e kancerit për kërkimin e kancerit dhe vendos standarde për ndalimin e kancerit. Ata gjithashtu ofrojnë ndihmë të menjëhershme financiare për pacientët me kancer në nevojë.

Spitali Adventist i Hong Kongut

Ky spital privat, jofitimprurës, është e bekuar me një fe të krishterë. Ajo ka ofruar kujdes shëndetësor të nivelit të lartë për popullsinë vendase dhe emigrantët. Spitali ofron të gjitha përfitimet e një institucioni mjekësor të teknologjisë së lartë. Këtu mjekët u japin pacientëve kujdes të vëmendshëm në një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm. Në vitin 2010, spitalit iu dha certifikata e akreditimit nga Këshilli Australian për Standardet e Kujdesit Shëndetësor (ACHS). Spitali gjithashtu mori akreditimin nga ACHS për herë të dytë në vitin 2014.

 

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *